Feest

Hier vind je de zotste feestjes in Limburg

Een goede chirofuif kan al eens leuk zijn, maar een feest met een goed concept en geweldige dj’s: dat houdt je heel de nacht op gang. Wij zochten uit op welke plekken in Limburg je uit de bol kan gaan.

Versuz

Één van de bekendste clubs in Limburg is ongetwijfeld de Versuz. Hier kan je op maandag, donderdag en zaterdag voor thema-avonden terecht. Start op maandag met een gevarieerde playlist om een goede toon te zetten voor de rest van de week, ontdek op donderdag de allernieuwste tracks en een mix aan muziekstijlen op de afterwork party of geniet op zaterdag van stomende R&B tijdens de meest stijlvolle avond op het Versuz-programma.

Entourage

Entourage bestaat uit twee delen: een gin- en wijnbar met 55 soorten wijn en most importantly: een clubgedeelte. Hier draaien elke vrijdag en zaterdag de vaste dj’s Reygel en Peri de pannen van het dak. De donkere en oker-kleuren zorgen voor een chique, luxueuze sfeer. Pluspunt: er wordt geen inkom gevraagd, enkel op speciale avonden met een gast-dj. De moeite? Zeker en vast.

Baouzza

Tijdens de zomermaanden moet je in Bilzen zijn voor strand, hippe beats, cocktails en exclusieve events bij Baouzza zomerbar. Salsa, live-optredens, feestjes: het is er allemaal aanwezig! Je kan ondertussen ook een lekkere BBQ of tapas achter de kiezen steken. Zomerse vibes verzekerd!

The Barrel

Uitgebaat door vader en zoon vormt The Barrel intussen een onmisbaar uitgaansconcept in Hasselt. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je er vanaf zes uur 's avonds terecht om van kwaliteitsburgers te proeven, waarna een dj vanaf tien uur ’s avonds de keet op gang trekt. Ook het interieur is allesbehalve doorsnee, zo vind je er een muur vol oude speakers en hangt er een snooktertafel omgekeerd aan het plafond. In The Barrel kan je terecht voor de leukste klassiekers en meezingers. Een belevenis op zich, dus!

 

Wil je meer dansen in Limburg?

Dit zijn de muziekcafés in Limburg

Dans in Limburg