U bent hier:

Natuurspeelplaats Hobbeldonk en speelbossen in de Averegten

6 jaar

Sportactiviteit Outdoor en Adventure sport

Rondom de blokhut is 5 ha bos gereserveerd voor spelende kinderen, natuurspeelplaats 'Hobbeldonk' is daar een onderdeel van. Hier vind je geen voorgevormde speeltuigen maar wel spelaanleidingen zoals zand, water, wilgenhutten en liggende boomstammen. Dit stimuleert de fantasie en creativiteit van de kinderen en daagt hen uit om te bewegen en te ravotten.
De aanwezigheid van water draagt sterk bij aan de aantrekkelijkheid van het terrein. Water, zand, hout en de combinatie daarvan bieden eindeloze mogelijkheden. Van het brouwen van heksensoep tot het boetseren van modderfiguren. Let wel: het water is geen zwemwater, je mag er tot je knieën in om te spelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 12
2220 Heist-op-den-Berg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van8:00tot18:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact 015 24 89 47
Trefwoorden Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Natuurspeelplaats Hobbeldonk en speelbossen in de Averegten op UiTmetVlieg.be