Wat is de UiTPAS?

De UiTPAS is de voordeelkaart voor vrije tijd. Al meer dan 100 gemeenten doen mee met UiTPAS. Koop er je UiTPAS, activeer de UiTPAS-app, profiteer van je welkomstvoordelen … en start met punten sparen. Die kan je dan omruilen voor leuke voordelen. Al meer dan 400.000 kinderen en volwassenen genieten UiTPAS-voordelen bij meer dan 3.000 vrijetijdsorganisaties in Vlaanderen en Brussel.

UiTinVlaanderen en UiTPAS

Zie je het UiTPAS-logo staan bij een activiteit of locatie op UiTinVlaanderen? Dat betekent dat je hier een UiTPAS-punt kan sparen, je punten kan inwisselen voor een voordeel of UiTPAS-korting kan krijgen. UiTinVlaanderen promoot de UiTPAS want publiq vzw, de organisatie achter UiTinVlaanderen, werkt nauw samen met stads- en gemeentebesturen om met de UiTPAS meer mensen meer verrassende vrije tijd te laten beleven. Meer daarover hier.

 

De voordelen van een UiTPAS

  • Profiteer meteen van enkele welkomstvoordelen.
  • Spaar overal UiTPAS-punten aan spaarzuilen, of als je deelneemt aan een activiteit met UiTPAS-label.
  • Ruil je punten om voor voordelen: een extra cadeau, een korting …
  • Heb je een UiTPAS met kansentarief, dan krijg je een voordeelprijs op alle UiTPAS-activiteiten in je regio.

 

Meer over UiTPAS  

Waar koop je een UiTPAS?

In enkele deelnemende stad of gemeente vind je verkooppunten. Een UiTPAS kost max. 5 euro. Je hoeft geen inwoner te zijn van de UiTPAS-stad of -gemeente, iedereen kan een een UiTPAS kopen. Een UiTPAS kan ook handig zijn voor kinderen en jongeren.

Alle UiTPAS-regio’s  

Als partner van UiTPAS

Wil je als organisator van vrijetijdsaanbod ook UiTPAS-voordelen aanbieden? Neem dan contact op met de UiTPAS-verantwoordelijke van jouw stad of gemeente. Wil je als stad of gemeente UiTPAS aanbieden? Laat het ons weten, we begeleiden je vanaf de allereerste stap.

Naar veelgestelde vragen over de UiTPAS