UiT

Rommelmarkten in Limburg

Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Neerpelt, Maasmechelen, Beringen, Peer en de rest van Limburg.

Een overzicht

Garageverkopen, rommelmarkten of vlooienmarkten - een uitgelezen uitstapje om een uniek stuk op de kop te tikken. Je kan ook gewoon komen voor de sfeer, de gezelligheid en de burenklap. Limburg blijkt een paradijs voor liefhebbers van dit soort snuistermarkten - ontdek een overzicht van alle rommelmarkten in Limburg, of check hieronder onze favorieten.

Tongeren

Tongeren heeft een van de grootste antiek- en brocantemarkten van de Benelux: elke zondagmorgen stellen meer dan 350 standhouders en een 40-tal antiekzaken hun beste waar uit.

Tip: combineer je uitstap met je een bezoek aan het Gallo-Romeins Museum en ontdek het veelzijdige verleden van de oudste stad van België.

Lommel

Op de Teutenmarkt, een gezellige brocante-, rommel- en antiekmarkt in het centrum van Lommel, tik je van alles op de kop: van leuke hebbedingen tot uniek vintage meubilair. Je vindt de markt er elke zondag van april tot oktober. 

Genk

De fameuze Zondagsmarkten in Genk vormen de grootste rommelmarkt van Vlaanderen. Elke zondag van juli en augustus vind je 700 standhouders in het centrum van Genk. En de toegang is gratis.

 

Sint-Truiden

De Sunday Markt in Sint-Truiden is meer dan alleen een rommelmarkt: je vindt er ook foodtrucks, er is een speciale markt voor en door kinderen en er zijn vaak live optredens.