UiT

Podium 19, een tijdelijk cultuurkanaal

Vier maanden lang liet Podium 19 je gratis genieten van de nieuwste en mooiste voorstellingen, optredens en concerten uit Vlaamse kunstinstellingen.

 

Wat is Podium 19?

Podium 19 was een gezamenlijke, virtuele zaal, waar (nieuwe) producties werden gebracht terwijl het coronavirus de cultuurhuizen op slot hield. Vanaf de lancering in januari werden op de televisiezender en online meer dan 200 voorstellingen gratis ter beschikking gesteld, maar eind april viel het doek over de tijdelijke cultuurzender.

Het waren de zeven Vlaamse Kunstinstellingen die het initiatief namen voor Podium 19. Bovendien sloten heel wat andere cultuurpartners aan, zodat ook producties van bijvoorbeeld KAAP, het Wilde Westen en vele anderen deel konden uitmaken van het programma. De VRT, UiTinVlaanderen, Proximus, Orange en Telenet zorgden ervoor dat al dat aanbod in de beste kwaliteit en op vele platformen tot bij jou geraakt is.

 

Kan ik Podium 19 nog herbekijken?

Je kan de voorstellingen en concerten van Podium 19 helaas niet meer herbekijken. Wil je toch nog thuis genieten van cultuur? Bekijk de agenda met alle online evenementen op UiTinVlaanderen.be

En, nog beter: binnenkort kan je ook weer in de echte cultuurhuizen terecht! Op UiTinVlaanderen.be vind je de volledige agenda met live concerten, voorstellingen, films en andere evenementen.