Feest

Hier vind je de zotste feestjes in West-Vlaanderen

Een goede chirofuif kan al eens leuk zijn, maar een feest met een goed concept en geweldige dj’s, dat houdt je heel de nacht op gang. Wij zochten uit op welke plekken in West-Vlaanderen je uit de bol kan gaan.

Criss Cross Club (Kortrijk)

In Criss Cross Club in Kortrijk mag je je verwachten aan een mix van tal van genres. Urban, house of hiphop, alles is hier welkom, zolang je er maar op kan dansen. Op zotte locaties en met verschillende samenwerkingen krijg je de beste feestjes van ‘t stad.

Kitsch Club (Knokke)

De Kitsch Club in Knokke is een gezellige en kleine club met een authentieke 80’s vibe. Hier geen stijve Knokke-attitude, maar een losse sfeer vol edgy rock ‘n roll en goede feestmuziek in tal van themafeestjes.

Diedjies (Kuurne)

De oudste rakker uit het lijstje is zeker en vast Diedjies in Kuurne. Al in 1967 werden de eerste dansavonden georganiseerd. Met drie resident dj’s en tal van bekende gezichten in de muziekwereld, mogen ze zich gerust ook een van de heetste partyspots van de provincie noemen.

Lagoa (Menen)

Al meer dan dertig jaar staat de beste techno geprogrammeerd in de Lagoa in Menen. Het programma is gevuld met thema-avonden en vinyl-feestjes en werkt gegarandeerd op je dansspieren.

Club 54 (Oedelem)

Club 54 in Oedelem heeft zichzelf omgedoopt tot goedkoopste discotheek van België. Vriendelijk voor de portemonnee zijn ze al, de beste muziek hebben ze ook met tal van dj’s die elke zaterdag het podium warmspelen. Patje Krimson of Pommeline van Temptation? Hebben er al gestaan.

Flight 90 (Oostende)

Bij Flight 90 steken ze je figuurlijk op de vlieger richting… een nieuw feestje. Om de twee weken brengen ze je naar een nieuwe bestemming en vieren ze dat met een zot feest. Naar Rio? Of liever Cancun of Cuba? Geen probleem, voor elke bestemming toveren ze de club om tot een nieuw paradijs.

 

Wil je meer dansen in West-Vlaanderen?

Dit zijn de muziekcafés in West-Vlaanderen

Dans in West-Vlaanderen