Feest

Hier vind je de zotste feestjes in Vlaams-Brabant

Een goede chirofuif kan al eens leuk zijn, maar een feest met een goed concept en geweldige dj’s, dat houdt je heel de nacht op gang. Wij zochten uit op welke plekken in Vlaams-Brabant je uit de bol kan gaan.

Flight 90 (Opwijk)

Bij Flight 90 steken ze je figuurlijk op de vlieger richting… een waanzinnig feestje. Om de twee weken brengen ze je naar een nieuwe bestemming en vieren ze dat met een zotte party. Naar Rio? Of liever Cancun of Cuba? Geen probleem, voor elke bestemming toveren ze de club om tot een nieuw paradijs.

Klub Melk (Leuven)

Klub Melk zit in een verlaten melkfabriek, de ideale locatie voor een goed techno-feestje. En het ideale moment om heel veel melk-themed feestjes te houden. Wat dacht je van Kat Bij De Melk? Ze zijn ook altijd te vinden voor samenwerkingen met andere technohuizen, zo werkten ze al samen met Club Vaag en Diffuser.

Stelplaats (Leuven)

De Stelplaats in Leuven is op zich al een vrij unieke plaats: oude stelplaatsen van De Lijn die omgetoverd zijn tot creatieve broeihaard. Het is ook de plek waar ‘nacht’ een maandelijks experiment organiseert waarbij het ruwe en het intieme elkaar ten dans vragen. Lokale en internationale artiesten brengen er de beste elektronische muziek. 

Bardot (Leuven)

Bardot is een bistro by day en een club by night. Op de Oude Markt organiseert Bardot af en toe een uitbundig feestje op donderdag (genaamd Jeunuit) of een andere vette fuif in thema van het seizoen.

The Villa (Leuven)

The Villa in Leuven ontvangt de beste r&b en hiphop-artiesten in hun niet zo bescheiden optrekje. Het is het jonge broertje van The Villa Antwerpen en moet ook hier het nachtleven in vuur en vlam zetten met de meest zwepende muziek.

 

Wil je meer dansen in Vlaams-Brabant?

Dans in Vlaams-Brabant

Dit zijn de muziekcafés in Vlaams-Brabant