Feest

Hier vind je de zotste feestjes in Oost-Vlaanderen

Een goede chirofuif kan al eens leuk zijn, maar een feest met een goed concept en geweldige dj’s, dat houdt je heel de nacht op gang. Wij zochten uit op welke plekken in Oost-Vlaanderen je uit de bol kan gaan.

Charlatan (Gent)

Een van dé parels in de uitgaanswereld van Gent. De befaamde Charlatan is een club én café met gigantisch veel feestjes is zowat alle verschillende genres. Gegarandeerd beleef ook jij er het feestje waarop je zat te wachten.

The Factory (Aalst)

In de stad waar ze als geen ander weten hoe ze moeten feesten, hebben ze met The Factory een fabriek van house, plezier en groovy feestjes, met verschillende concepten op verschillende avonden in de week.

VIERNULVIER (Gent)

In verschillende (prachtige) zalen van het befaamde kunstencentrum VIERNULVIER kan je elk weekend opnieuw feestjes van verschillende organisaties vinden: Star Warz, Pop the Glock, African Ball...

Kompass Klub (Gent)

Voor alle ravefans en technoliefhebbers is er maar één bestemming: de Kompass Klub in Gent. In een industrieel kader in een uithoekje van Gent verwelkomt rave-tempel iedereen die klaar is om de feestgoden te aanbidden.

AM Club (Gent)

In een straatje achter de Korenmarkt zit de A.M. Club verscholen. Via de trap daal je af in een broeierige nachtclub waar je de dag voor de nacht kan zien, en de nacht tot dag ziet worden.

Abacho Silent Disco (Gent)

Een nachtje Abacho is enkel stil als je je koptelefoon niet op hebt. Op verschillende kanalen hoor je dj’s die elk hun eigen ding doen in deze Silent Disco.

Club Exo (Sint-Niklaas)

Club Exo is een fenomeen in de buurten van Sint-Niklaas, allerlei legendarische feestjes hebben hier al plaatsgevonden. De volgende is met jou erbij?

Bar A Bar (Oudenaarde)

Tot in de vroege uurtjes kan je met je kont schudden in deze gezellige, nachtelijke bar op de markt in Oudenaarde.

Club WIT (Gent)

Bij Club Wit hoort ook een restaurant, maar het zijn vooral de feestjes die je hier houden. Van goeie house tot techno, allemaal welkom.

De Chinastraat (Gent)

De Chinastraat is en gezellige locatie voor vele feestjes. Met een schone tuin en een unieke zomerbar is het de perfecte plek om je eens te laten gaan.

amigo amigo (Gent)

Onder de heerlijke keuken van amigo amigo zit er een nachtclub verborgen. Je daalt af in een dansfeest met allerlei genres en inkledingen.

De Tuin van Heden (Gent)

De rode draad in De Tuin van Heden is muziek, zowel aan het terras aan de vijver of aan het haardvuur.

Kokorico (Lievegem)

De bekendste discotheek van het land? Die prijs zou wel eens naar Kokorico kunnen gaan. Iedereen kent het vliegtuig voor de deur, maar herinnert zich vooral de feestjes.

Bar Wilson (Gent)

Bar Wilson zit in NEST, de tijdelijke invulling van de oude stadsbibliotheek. Enkel goeie vibes hier met feestjes die in de geschiedenisboeken kunnen.

Millie Vanillie (Gent)

Via een rood deurtje aan de Korenmarkt kom je uit in een kleine en gezellige nachtbar, de Millie Vanillie. Hier dans je de pannen van het dak op r&b en poptoppers.

Club 69 (Gent)

Aan de Oude Beestenmarkt ligt Club 69. Een dansvloer vol elektronische en urban muziek, met de beste Belgische dj’s om een hele nacht weg te blijven.

Cirque Mystic (Aalst)

Tussen de goeie optredens door, dans je in Cirque Mystic ook de pannen van het dak met allerlei themafeestjes.

 

Wil je meer dansen in Oost-Vlaanderen?