Sinterklaas

Hier kan je Sinterklaas ontmoeten

6 december nadert, de spanning stijgt: Sinterklaas is in het land. Van feestelijke intredes tot grappige voorstellingen, dit zijn de leukste activiteiten waar je de Sint en zijn vrienden kan ontmoeten.

2. De Sint op het witte doek

Je ziet Sinterklaas niet enkel op de daken en in je schoorsteen, maar ook in de bioscoop. In Sinterklaas en Koning Kabberdas zie je het verhaal van Riko Tik, die vroeger gepest werd en nu alle kinderen wil terugpesten. En dus vervalst hij het boek van de Sint zodat het lijkt alsof iedereen stout geweest is. Hij vermomt zich als Koning Kabberdas en gaat naar het huis van de Sint om de heilige man met het boek op te zadelen. Als dat maar goed afloopt ... 

3. Gluur binnen in het huis van de Sint

Waar slaapt de Sint? Wanneer eet hij en wat lust hij graag? Draagt hij een kamerjas? Je komt het allemaal te weten in het Huis van de Sint in - hoe kan het ook anders - Sint-Niklaas. Je mag rondlopen in alle kamers van het statige huis, en de pieten wijzen met plezier de weg naar de slaapkamer, de badkamer, de hobbykamer en natuurlijk de grote speelhoek.

Extra leuk: samen met Sinterklaas is er ook een grote circustent én een gezellige kermis neergestreken in Sint-Niklaas. 

Meer pret met Sinterklaas