Halloween

Halloween: 9 griezelige activiteiten voor kinderen

Geen idee wat te doen op Halloween? Dit zijn de engste - of grappigste - activiteiten voor kleine spookjes, van een spannende zoektocht tot een geestige griezelfilm. Boe!

1. Op jacht met de Gebroeders Schimm

Last van spoken, klopgeesten of de paranormale pest? De Gebroeders Schimm helpen je uit de nood. Waar monsters op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op: in de kast, in de kelder of onder je bed. Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf: het monster dat zich in ieder van ons schuil houdt ...

De Gebroeders Schimm (9+) is een geestige griezelfilm voor de hele familie. Je kan hem bekijken op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

2. Griezeltocht in Lier

In Lier kan je op griezelwandeling het verhaal beleven van Anneke, een meisje van 14 dat onterecht van hekserij wordt beschuldigd. Om Anneke van de brandstapel te redden, heeft ze jouw hulp nodig. Verzamel op je tocht ingrediënten voor een toverdrankje en woorden voor een toverspreuk. 

5. Spoken jagen in Heusden-Zolder

Als je niet bang bent van spoken kan je naar Domein Bovy in Heusden-Zolder, waar je met je spokenjager op jacht moet naar de geesten en andere griezels die er verstopt zitten. Even de app downloaden en je queeste kan beginnen: ga jij overdag op pad of durf je de zoektocht ook in het donker aan?

6. Griezelen en snoepen in De Gavers

Domein De Gavers in Geraardsbergen verrast je langs een wandelparcours van 3,5 kilometer met vuur, dansshows, griezelacts voor jong en oud en kraampjes met lekkers. En durf je op de bibberpaden?

29 okt 2022
Afgelopen

Halloween! - VOLZET

Geraardsbergen
Festiviteit

Meer griezelpret

Reeks
Herfst