Fitting In

De leukste cultuurevenementen voor Hasseltse studenten

Cultuur opent je ogen en daarvoor zit je goed in Hasselt want de stad ademt kunst. Het was moeilijk kiezen, maar hieronder vind je een lijstje van de leukste evenementen voor studenten in het eerste semester.

Openen met een knal

PLAY is de officiële start van het indoorclubseizoen. Verwacht je aan muzikale hoogstandjes en verrassende showcases van grote namen en jong talent uit binnen- en buitenland op drie verschillende podia in de Muziekodroom in Hasselt. Tijdens deze editie stellen niemand minder dan Sylvie Kreusch (op vrijdag 07.10) en Whispering Sons (op zaterdag 08.10) het programma samen. Twee avonden gevuld met hun inspiraties en gelijkgestemde artiesten, met als afsluiter een clubconcert van de curatoren zelf!

Lettersoep 

26 illustratoren uit binnen- én buitenland maakten speciaal voor Villa Verbeelding een letterillustratie. Samen vormen ze een uniek alfabet in De ABC kamer. Met deze nieuwe, vaste expo nodigt Villa Verbeelding je uit op een visueel feest van letters! Vlij je neer in de gezellige huiskamer en kies een exemplaar uit de mooie collectie abc-boeken of steek de handen uit de mouwen en experimenteer zelf met letters aan de werkstations.