UiT

De leukste binnenspeeltuinen in West-Vlaanderen

Slecht weer, kinderen die zich vervelen of gewoon zin in een namiddagje ravotten? Dan is een binnenspeeltuin ideaal. Dit zijn de leukste exemplaren in Kortrijk, Roeselare, Oostkamp en de rest van West-Vlaanderen.

 

1. Sneeuwpret in Woopahoo

Woopahoo in Kortrijk is een gigantisch speelpark met spectaculaire glijbanen, een snowglider en een rodelbaan, en een bouwblokkenzone. Voor de kleinsten is er ook een kleiner funhouse met een ballenbad en een resem springkastelen. 

 

2. Diep in de zee in Oostkamp

Een piratenzaal, een duikboot, overal onderwaterdieren ... In Binnenspeeltuin Diep in de Zee in Oostkamp lijkt het wel alsof je echt op het water dobbert. En natuurlijk zijn er ook heel wat glijbanen, junglebruggen en springkastelen. De allerkleinsten springen in een peuterzee waar ze mogen klimmen, glijden en spelen in het ballenbad. 

 

3. Ridders en draken in Kids Kingdom

In Kids Kingdom in Roeselare staat een bijzonder kasteel: eentje waarop je mag klauteren, klimmen en spelen. Laat je op sleeptouw nemen door het vriendelijke draakje Fonsie en duik in een wereld vol ridders en prinsessen. Daarnaast is er ook een danspodium met professionele lichten en muziek, een bouwzone voor toekomstige architecten en een leeshoekje om even tot rust te komen. 

Komt de zon er toch even door? Dan is er ook een gezellig terras met een buitenspeeltuin én boerderijdieren