ballenbad

De leukste binnenspeeltuinen in Vlaams-Brabant en Brussel

Zin in een namiddagje ravotten, maar geen geluk met het weer? Trek naar een binnenspeeltuin: dit zijn de leukste exemplaren in Brussel, Leuven en de rest van Vlaams-Brabant.

 

1. Spannende avonturen in Koézio

Koézio is een indoor avonturenpark aan Docks Bruxsel. Geen klassieke binnenspeeltuin dus, maar er valt wel heel wat te beleven voor de iets grotere ravotters. Een escaperoom, een gigantisch labyrinth, een obstakelparcours op twaalf meter hoogte, een karaokeclub ... Welk avontuur durf jij aan?

 

2. Altijd feest in Pretland

In Pretland in Linter zijn kinderen koning. Er zijn klimmuren, trampolines, glijbanen, ballenbaden en een sportzone voor de stoere ravotters: allemaal samen goed voor uren speelplezier.

 

3. Iedereen mag mee naar Funoase

In Leuven vind je Funoase, een speelparadijs voor iedereen van nul tot veertien jaar. Voor de kleinste kruipers is er een softzone, de grotere kinderen kunnen zich amuseren met klimelementen, glijbanen, een indoor autocircuit en verschillende sporttereinen. En voor de grootsten zijn er ook airhockey, airshooters en zelfs Playstation- en Xbox-consoles.

 

4. Spelen tussen de sterren in Stardust Park

Stardust Park is de grootste binnenspeeltuin van Brussel. Er zijn klimmuren, doolhoven en racewagens, en zelfs een escape room en een kinderdisco. Even uitrusten? Nestel je dan in de bioscoopzaal voor een film in 8D: je wordt in de film gezogen met licht, laser, wind en zelfs rook en water.