Binnenspeeltuin

De leukste binnenspeeltuinen in Oost-Vlaanderen

Een binnenspeeltuin is de ideale uitstap voor regendagen, voor kinderen die wat stoom moeten aflaten. Dit zijn de leukste speeltuinen in Gent, Aalst, Deinze en de rest van Oost-Vlaanderen.

 

1. Ravotten in de Kids Jungle in Maldegem

In Kids Jungle in Maldegem kunnen kleine slingeraapjes zich urenlang uitleven. Voor de kleinsten is er een speelzone met een klimmuur, de grotere kinderen worden losgelaten op speelkooien, springkastelen, trampolines en een kinderdisco. En de echte durvers wagen zich aan de deathride met blacklights ... 

 

2. Altijd feest in Pretland

In Pretland in Gent zijn kinderen koning. Er zijn klimmuren, trampolines, glijbanen, ballenbaden en een sportzone voor de stoere ravotters: allemaal samen goed voor uren speelplezier.

 

3. Pret op wieltjes in Rollerland

Zin om eens rondjes te rijden in een echte rollerdisco? Dan moet je naar Rollerland in Aalst. De enige rolschaatsbaan van het land is maar liefst 2000 m² groot, en voorzien van verschillende schermen waarop je zelf de muziek mag kiezen. En als je uitgerold bent is er ook nog een grote binnenspeeltuin met een ballenbad, glijbanen en springkastelen. 

 

4. Racen en springen in Kids Adventure

Met twee verdiepingen aan speelplezier hoef je je in Kids Adventure in Deinze geen moment te vervelen. Er zijn klimmuren, trampolines, glijbanen, racefietsen en zelfs een voetbalveld met kunstgras.