De Kloek

De leukste binnenspeeltuinen in Antwerpen

Op zoek naar een leuk uitstapje bij regenweer? Trek naar een binnenspeeltuin: ideaal voor kleine ravotters die zich vervelen. Dit zijn de leukste speeltuinen in Geel, Mortsel, Bornem of elders in de provincie Antwerpen.

 

1. Gekke toeren in Circus Bruul

Kleine acrobaten in huis? Dan is Circus Bruul in Geel zeker iets voor jullie. Naast glijbanen van wel zeven (!) meter hoog zijn er ook reuzenballenbaden, klimstructuren en een opblaasbaar hindernissenparcours. Bonus: in hetzelfde gebouw is er ook een bowling. 

 

2. Met je slingeraapjes naar Papayoe

Papayoe is een gigantische tropische binnenspeeltuin in Mortsel. Ga op pad met vier vriendelijke ringstaartmaki's en ontdek een roetsbaan, een voetbalkooi, een klimparcours of een hoop gigantische bouwstenen. En veel glijbanen en een ballenbad, natuurlijk! 

 

3. Een vliegend schip in Airworld

In Airworld in Bornem kan je stuiteren en klimmen op een gigantisch inflatable park: baan je weg door een obstakelbaan van wel 65m lang, klim tot bovenaan de klimmuur en spring op een gigantisch luchtkussen.

Op 30 oktober opent er ook een gloednieuwe binnenspeeltuin met een vliegend schip: leer het vaartuig besturen met alle nodige apparatuur, zoek je weg in het netwerk van tunnels of plons in het grote ballenbad. 

 

4. Binnen én buiten in De Kloek

Ooit al in een carwash geklommen? Of duik je liever in het ballenbad met een knotsgekke krokodil? Dat kan gewoon in De Kloek in Grobbendonk. En als het mooi weer is kan je ook gaan ravotten in de buitenspeeltuin.