WinterWarm

7 warme uitstapjes voor donkere maanden

Ook na Nieuwjaar blijven we ons in wintersfeer wentelen: met lichtjes, dikke sjaals en gezellige uitstapjes wordt de winter het warmste seizoen.

1. Fantasie en mysterie in Brussel

In het poepchique Hotel Metropôle lijkt het wel alsof je 100 jaar terug in de tijd gaat. Dankzij de show Fantastic Brussels wordt een bezoekje aan het voormalige hotel nog extra spectaculair.

Je wandelt het hotel binnen en wordt deel van een pakkend verhaal over het Brussel van vroeger en vandaag, over avonturiers en rijkelui, via hologrammen, lasers en projecties

Tot di 28 feb

Fantastic Brussels

Brussel
Concert

2. The Addams Family: musical vol zwarte humor

Je tanden flossen met een stuk spinnenweb? Je wimpers krullen met een buigtang? Je dagelijkse stretchoefeningen, vastgebonden aan een marteltuig? Allemaal doodnormaal voor the Addams Family.

Deze musical staat volledig in het teken van romantische en hilarische liefde. Wednesday Addams wordt tegen alle buitengewone verwachtingen in, verliefd op een gewone jongen: Lucas Vandeputte. Ze zijn volledig overtuigd van hun hartstocht, maar hoe zullen hun families daarmee omgaan?

4. Een expo vol onbekend talent

Onbekend talent spotten? Dat kan op een speciale pop-up expo in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), nog tot en met 22 januari. De Nationale Expo is een initiatief van museumPASSmusées, VRT en het KMSKA en zet amateurkunstenaars in de spotlight.

Meer dan 2.500 creatievelingen zonden een kunstwerk in, waarvan 100 mogen schitteren in een echt museum. In de selectie zitten niet alleen volwassenen, maar ook 20 kinderen.

Hier bekijk je de Nationale Expo
Reeks
Winter