Kerstkransen

6x winterse workshops

Weet je niet wat doen op een koude winterdag? Zoek een gezellige workshop en maak eens je handen vuil. Ga aan de slag met papier, bloemen of textiel en maak een donkere dag heerlijk productief.

3. De kop van je huisdier naaldvilten

Er zijn weinig dingen zo rustgevend als een paar uur met een naald in een bol wol zitten prikken. En als je dat een beetje gericht doet, kan je daar verrassend makkelijk iets moois van maken.

Dat is namelijk het principe achter naaldvilten. Je start met een paar slierten ongesponnen wol en je eindigt met een grappige dierenkop. Die kan je als kerstbal gebruiken, om cadeau te geven of gewoon om je huis mee op te vrolijken. 

4. Brei een muts en sjaal bijeen

Het zal je maar gebeuren: je wordt overvallen door de plotse winterkou en hebt geen mooie sjaal of muts meer. Dan brei je die lekker zelf.

Moet je je eerste steken nog leren of gewoon je techniek wat opfrissen? Er is vast een lessenreeks, workshop of breicafé dat bij je past.

6. Hippe borduursels

Met naald en draad kan je alle kanten uit. Zet je favoriete quote op een lapje om aan de muur te hangen, of fleur een kledingstuk op met ene paar kleurige bloemen. Of zet een piepklein figuurtje op een t-shirt: het perfecte cadeautje.

10 feb

'Hobbyclub Bezige Bijtjes Haaltert' - Warandegebouw: vrijdag 10 februari 2023 workshops hand-naaiwerk

Haaltert

Meer winterse workshops

Reeks
Winter