Snel iets nieuws leren

6x snel iets nieuws leren

Leer jij graag nieuwe dingen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tijd om je verborgen talent(en) te ontdekken dit najaar door (snel) iets nieuws te leren met deze zes creatieve, culinaire en actieve workshops.

1. Met een wijntje in de hand door schilderland

Schilderen is ontspannend, maar een glaasje wijn maakt alles nog beter. Combineer het beste van twee werelden en neem deel aan deze Wine & Paint avond op vrijdag 4 november in Antwerpen


Op deze laagdrempelige workshop voor zowel beginners als gevorderden kan je genieten van een inspirerende babbel- en schilderavond met een glaasje rode wijn en enkele borrelhapjes. Ook is het mogelijk om er je dorst te lessen met thee.

2. Experimenteer met digitale kunstwerkjes

De tijd dat je enkel schilderijen en tekeningen kan maken op papier is voorbij. Tegenwoordig is alles digitaal: van fotocollages maken in Photoshop tot schilderen in Krita. Of misschien bouw en animeer jij liever een 3D-model in Blender? Ga aan de slag met al je ideeën tijdens deze Digital Art workshop op 16 november in Brussel.

3. Vlaggenzwaaien met Mistral

Beweeg jij graag en ben je vaak creatief bezig? Dan is Mistral misschien echt iets voor jou: deze unieke dansgroep focust op lichaamsexpressie met het gebruik van diverse materialen en attributen. 


Van 2 tot 30 oktober kan je in Wevelgem elke zondagochtend vrijblijvend deelnemen aan een workshop vlaggenzwaaien. Doorheen deze reeks leer je de basis van het vlaggenzwaaien en enkele van hun nummers. De reeks is vrijblijvend, maar vergeet je aanwezigheid niet op voorhand te bevestigen.

4. Probeer nieuwe dingen in de Vuurkeuken

Herfst is misschien niet het seizoen waarbij je spontaan denkt aan koken op een kampvuur in de frisse buitenlucht. Toch is dit het favoriete outdoorcooking-seizoen. Op deze culinaire workshop in Asbeek neemt vuurmeester en kampvuurkok Filip Hermans je mee in de wereld van koken in openlucht. Je leert verschillende kooktechnieken: van Dutch ovens tot steengrill. Hier ga je, in een klein groepje, aan de slag met heel wat wild en pure natuurlijke ingrediënten. Kortom, het is op 12 november groot feest voor alle avontuurlijke fijnproevers.

6. Boetseer je eigen keramiek-creatie

Sinds een tijdje lijkt het alsof iedereen aan het experimenteren is met keramiek. Deze workshop keramiek is dan ook ideaal voor jou om je aan te sluiten bij de hype. Maak je eigen kleurrijke beeldjes, bloempotten, kommetjes en zoveel meer op een van de verschillende locaties doorheen het land. De workshop vindt onder andere plaats in Hasselt, Aalst, Gent en Leuven.

Reeks
Beleef Weer Meer