Zoektocht in de stad met kaart

11 zoektochten voor volwassenen

Dacht je dat speurtochten en schattenjachten alleen voor kinderen gemaakt worden? Helemaal niet: deze zoektochten in elke provincie zijn uitdagend en spannend voor volwassenen. Start!

2. Op speurtocht in Turnhout

De stadsgidsen van Turnhout maakten een speurtocht speciaal voor volwassenen. Maak een wandeling door het stadscentrum en probeer onderweg de vragen te beantwoorden: aan de hand van foto's en extra informatie leer je heel wat bij over de streek.

Wedden dat zelfs de grootste Turnhoutkenner met wat nieuwe weetjes in zijn broekzak naar huis gaat? 

4. De multicache van Bierbeek

Nog eentje voor de geocachers: met een GPS-toestel in de hand stap je van het ene punt naar het andere. Onderweg speur je naar informatie en los je vragen op. Wie alles verzamelt, vindt op het einde van de route de schat

8. Hoog en laag in Peer

Dit is een geocacheroute van acht kilometer waar je 20 geocaches (of schatten) zal kunnen vinden. De naam van de route doet vermoeden dat je soms in de hoogte en soms eerder laag zal moeten zoeken ...

10. Outdoor escapegame

Bij deze uitdagende activiteit draait alles om het oplossen van raadsels, puzzels en het kraken van geheime codes om de schat te vinden. In tegenstelling tot een escaperoom speelt alles zich buiten af, waarbij je juist moet proberen ergens binnen te geraken. Het avontuur vindt plaats op diverse buitenlocaties: soms in de lucht, soms onder de grond en soms op het water. Houd de tijd goed in de gaten, want je hebt slechts 2 uur om de schat te vinden!

11. Cityrama

Speel met of tegen elkaar deze stadspeurtocht. Log in, volg het traject langs verschillende check-points met vragen en opdrachten. Beantwoord ze correct en ga door naar het volgende check-point. Hoe hoog kun jij scoren?

Reeks
Natuur en avontuur