Podium 19

Podium 19

PODIUM 19 is een nieuwe pop-up cultuurzender die een veelzijdig aanbod aan voornamelijk nagelnieuwe concerten, muziektheater en dansvoorstellingen van op de grote podia tot in uw huiskamer brengt. Gecreëerd, geprogrammeerd en gecureerd door de Vlaamse Kunstinstellingen.

Met het oog op een avontuurlijk programma voor elke liefhebber.

Meer over Podium 19

Mede mogelijk gemaakt door

  • VRT
  • Proximus
  • Telenet
  • sabam
  • UiT in Vlaanderen
  • Vlaanderen

Geen enkele première missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen en ontvang wekelijks inspiratie voor culturele activiteiten én een overzicht van de geplande premières op Podium 19.

Ontdek het hele aanbod

Wil je een première herbekijken? Of wil je weten wat er nog op de planning staat? Hier vind je een volledig overzicht van alle events en optredens.

Tips

5x concerten in je huiskamer

Concerten in je huiskamer: 5 tips

Zin in een concertje? Het live aanbod is helaas nog schaars. We tippen vijf manieren om de beste bands en muzikanten naar je huiskamer te halen.
Die Tode Stadt

4 uitspraken om te doen alsof je iets van opera kent

Opera voor beginners - en welke stukken zijn geschikt voor een eerste keer? Via Podium 19 kan je bovendien gratis online proeven van opera.

Voorleesuurtjes voor volwassenen

Je kinderen heb je wellicht al eens met een online voorleesuurtje geïnstalleerd, maar wist je dat er ook heel wat initiatieven voor volwassenen bestaan? Deze luisterboeken, online events en podcasts voorzien je van het betere verhaal.

Thuis met kinderen

UiTmetVlieg.be geeft tips om van thuisblijven een feest te maken.

Bekijk de tips van Vlieg

UiTinHuis-agenda

Organisatoren delen graag hun aanbod voor binnenshuis.

Bekijk de agenda