U bent hier:

Zomerbibliotheek Permeke - De Keukenprins van Mocano

9 jaar

Ken jij de Keukenprins al? De enige echte Keukenprins van Mocano? Mathilda Masters leest voor uit (bijna) alle boeken van de Keukenprins en Sien De Smet maakt bij elk verhaal muziek.
Ken jij de Keukenprins al? De enige echte Keukenprins van Mocano? Zijn naam is Maximiliaan Leeuwenhart de Prins en hij woont in de gevangenis. Is hij dan een boef? Nee hoor! Hij woont in de keuken van de gevangenis bij zijn tante Kokkie. Daar beleeft hij allerlei gekke en vooral spannende avonturen.


Wil jij de keukenprins graag leren kennen? Mathilda Masters en Sien De Smet lezen voor uit (bijna) alle boeken van de Keukenprins. We gaan natuurlijk niet zomaar voorlezen! Sien maakt muziek bij elk verhaal en we gaan (een beetje) dansen en vooral hard lachen. Komt dat zien! Komt dat zien!


Op woensdag 19 augustus om 14 uur in de leestuin van bib Permeke.


 

Info

Links
Waar Leestuin
Dambruggestraat 109
2060 Antwerpen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 19 augustus 2020
Leeftijd 9+
Prijs gratis
Organisatie Bibliotheek Permeke

Taaliconen

Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed. Meer info
Trefwoorden bib, permeke, zomerbibliotheek, mathilda masters, sien de smet, keukenprins, mocano, voorlezen, 2000BIB, antwerpen, antwerpenleest, antwerpenstraalt, twee taaliconen

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas

UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zomerbibliotheek Permeke - De Keukenprins van Mocano op UiTmetVlieg.be