Info
Turkse Kookworkshop – Afiyet olsun!
Kadert in de Week van de Smaak 2025: Tijdens deze workshop maken we heerlijke Turkse gerechtjes, zoals Karniyarik (gevulde aubergines), bulgur pilavi, sarma & dolma. Vegetarische variant? Die kan op verzoek worden klaargemaakt!
Wat mag je verwachten tijdens deze kookworkshop?
- Tips & tricks – weetjes en wist-je-datjes
- Veel kookplezier in een gezellige en industriële keuken
- Een receptenbundel waarmee je thuis aan de slag kan
Wat heb je nodig?
Een snijplank, mesje, keukenschort, keukenhanddoek en potjes om restjes in mee te nemen
Afiyet olsun! Smakelijk eten!
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 30,00 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Beringen € 6,00 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: