Info
Een tartelette is zeer lekker en mogelijkheden zijn eindeloos, met al onze tips en tricks weet je hoe je deze heerlijke zoetigheden kunt maken.
Je maakt taartdeeg en leert deze uitrollen en vormen. Eenmaal de taartbodems gebakken zijn gaan we ze opvullen en afwerken met o.a. fruit.
We maken daarvoor samen 2 verschillende crème vullingen ( banketbakkersroom en lemon cheese ) Afhankelijk van het seizoen gaan we andere soorten taartjes maken. In het najaar zal het vb met peer zijn en een tarte citron en in de zomer met aardbei.
We proeven ter plaatse en je neemt er elks 2 mee naar huis om de dagen nadien van te genieten.
Praktisch:
De workshop gaat door in het atelier smmaak, Brabantdam 158 , Gent en duurt 3h.
Inbegrepen:
Gebruik van schorten, oven, bakvormen en alle nodige keukengerei.
Alle ingrediënten om meerdere tartelettes te maken
Koffie, thee en frisse dranken
Persoonlijke begeleiding
Mooie locatie
Nadien krijg je digitale cursus en receptenl zodat je niet hoeft te noteren.
Afwas en reiniging van alle keukengerei doen we voor jou
Deze workshop is voor wie houdt van bakken en koken en is zowel voor beginners als gevorderden.
