Info
In deze workshop leer je alles over het roken van voeding, zowel de koude als warme rooktechniek want je kunt er zoveel meer mee dan zalm roken. We hebben het over de houtsoorten, duurtijd, temperatuur enz. zodat je nadien alles weet om thuis je eigen creaties te maken met een rookpan of met een grotere rookoven buiten.
We starten met een demo van de smoking gun en nadien rook je verschillende ingrediënten met een indoor rookpan of de smoking gun en combineert deze tot heerlijke gerechten die we samen rond een grote tafel gaan proeven.
Praktisch:
De workshop gaat door in het atelier smmaak, brabantdam 158 , Gent.
Inbegrepen:
Gebruik van rookpan, smoking gun, schort en alle nodige keukengerei
Alle ingredienten
Verschillende houtsoorten
Persoonlijke begeleiding
Mooie locatie
** glaasje wijn**
Nadien krijg je een digitaal cursusboekje en recepten zodat je niet hoeft te noteren
Afwas en reiniging van alle keukengerei doen we voor jou
De workshop is voor zowel beginners als gevorderden. We gaan met veel groenten werken, dus wie vegan of veggie is zal het zeker ook leuk vinden.
