Info
Van 13:30u tot 17:30u
De workshop zal ongeveer een 3 à 4-tal uren duren waarbij iedere persoon voldoende tijd heeft om verschillende plooivormen onder de knie te krijgen. Deze zelfgemaakte pasta mag je uiteraard mee naar huis nemen.
Stap voor stap maken we volgende pasta’s:
klassieke ravioli
tortellini
agnolotti
caramella
… en zoveel meer vormen.
Ik maak zelf een aantal vullingen afhankelijk van de deelnemers (vegan / veggie / vis / vlees).
De recepten voor de vulling en enkele bijpassende sauzen krijg jullie uiteraard ook.
GELIEVE VIA MAIL DE VOORKEUR VAN VULLINGEN DOOR TE GEVEN.
INBEGREPEN IN DEZE WORKSHOP
- begeleiding en hulp, de tips en de tricks
- gebruik van al het materiaal +schort
- alle nodige ingrediënten voor de workshop
- koffie, thee, water en snacks
- QR-code voor het recept
- alle zelfgemaakte pasta in een handige meeneemdoos
- opkuis en afwas achteraf
Wanneer?
Contactgegevens
Prijzen en voordelen
| Basistarief | € 119,00 |
