Info
Ontdek de pure smaken van het seizoen tijdens de Week van de Smaak bij CVO Focus. Onze culinaire opleidingen openen de deuren voor een reeks smakelijke workshops. We koken met lokale herfstproducten, vers van het veld, en toveren ze om tot verfijnde gerechten.
Onze vakleerkrachten en cursisten laten je graag kennismaken met hun passie voor koken. Je krijgt de kans om zelf mee te doen, nieuwe technieken te ontdekken en uiteraard te proeven van je eigen creaties.
Kom mee koken, leren en proeven en beleef samen met ons de Week van de Smaak.
Programma- Tajine en stoofpot: koken uit Noord-Afrika
Maandag 20 oktober 2025 van 18.15 tot 21.50 uur – Campus Wetteren, Noordlaan 10
Klik hier om in te schrijven - Koken met Bier
Dinsdag 21 oktober 2025 van 18.15 tot 21.50 uur – Campus Sint-Niklaas, Noordlaan 32
Klik hier om in te schrijven - Basis koken: van bladerdeeg tot waterzooi
Woensdag 22 oktober 2025 van 13.30 tot 17.05 uur – Campus Wetteren, Noordlaan 10
Klik hier om in te schrijven - Pizzabuffet: de smaak van Italië
Woensdag 22 oktober 2025 van 18.15 tot 21.50 uur – Campus Wetteren, Noordlaan 10
Klik hier om in te schrijven - Vegetarisch koken: een gezonde lunchbox
Woensdag 22 oktober 2025 van 18.15 tot 21.50 uur – Campus Lokeren, Groendreef 31
Klik hier om in te schrijven - Basis koken: Vlaamse klassiekers
Woensdag 22 oktober 2025 van 18.15 tot 21.50 uur – Campus Beveren, Donkvijverstraat 30
Klik hier om in te schrijven - Vis op je bord
Vrijdag 24 oktober 2025 van 18.15 tot 21.50 uur – Campus Dendermonde, Begijnhoflaan 1
Klik hier om in te schrijven
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 15,00 |