Info
In deze workshop leer je met chocolade werken als een pro
Je maakt verschillende vullingen, van ganache, salted caramel tot botercrème en die ga je nadien zelf tot pralines verwerken. Op het einde ga je naar huis met een leuk en vooral lekker doosje.
Na deze kookworkshop weet je hoe je een tempereermachine moet gebruiken, hoe je mallen vult en kun je thuis makkelijk aan de slag .
De workshop gaat door in het atelier smmaak, brabantdam 158 , Gent.
Inbegrepen:
Gebruik van machines, vormen, schort en alle nodige keukengerei
Alle ingrediënten om een doosje pralines te maken met verschillende smaken.
Koffie, thee en frisse dranken
Persoonlijke begeleiding
Mooie locatie
Nadien krijg je een digitale cursus zodat je niet hoeft te noteren
Afwas en reiniging van alle keukengerei doen wij.
Deze workshop is voor wie houdt van bakken en koken en is zowel voor beginners als gevorderden.
Voorzie wat extra tijd zodat je niet moet haasten en op eigen tempo jouw chocolaatjes kunt afwerken.
