Info
Steeds meer topchefs kiezen vandaag voor ‘botanische gastronomie’. Maar wat betekent dat precies? Welke ingrediënten gebruiken ze, en hoe maak je plantaardige gerechten echt lekker?
Lieve Ferdinande, alias De Plantenkok en docente bij Velt vzw, dook in de wereld van deze innovatieve chefs. Ze onderzocht waar ze hun inspiratie vandaan halen, wat voor lekkers ze gebruiken en hoe ze die smaken toepassen in hun gerechten.
Tijdens deze lezing n.a.v. de Week van de Smaak laat Lieve je kennismaken met de smaakmakers uit die botanische keuken. Je leert hoe je ze zelf dagelijks kan gebruiken en we proeven samen enkele toepassingen. Ook als je gewoon blijft koken zoals je dat nu doet, haal je hier zeker inspiratie uit.
Kom mee ontdekken en genieten!
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | Gratis |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Leie Schelde Gratis |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: