Verbeterd recept: over ultrabewerkt voedsel
Net te laat! Deze activiteit is helaas al afgelopen. We helpen je graag zoeken naar iets anders:
Info
Waarom je teveel ultrabewerkt voedsel eet (en hoe dat anders kan)
Journalist Eva Kestemont schrijft en spreekt over eten. Zij schreef ondermeer het boek ‘Verbeterd Recept’ over ultrabewerkt voedsel.
Natuurlijk weet je al dat ultrabewerkt voedsel niet de gezondste keuze is. Toch eet je het vermoedelijk veel vaker dan je denkt en dat kan een probleem worden. Wetenschappelijk onderzoek linkt ultrabewerkt eten en drinken immers steeds overtuigender aan allerlei ernstige gezondheidsproblemen.
Eva Kestemont schrapte een maand lang al het fabrieksvoedsel uit haar menu en deed een aantal verontrustende, maar ook enkele hoopvolle ontdekkingen.
Wanneer?
Afgelopen
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 5,00 |
Studenten en leerkrachten_online | Gratis |
inkomgeld lezingen Kassa | € 5,00 |
Studenten en leerkrachten balie Kassa | Gratis |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Kempen € 1,00 |