Velt I Lang leven de oogst
Net te laat! Deze activiteit is helaas al afgelopen. We helpen je graag zoeken naar iets anders:
Info
Je leert de verschillende technieken kennen om groenten en fruit langer te bewaren, alles over steriliseren, (vries)drogen, zouten, inkuilen, pasteuriseren, inmaken met zoet of zuur of alcohol, pekelen, fermenteren, etc. Welke techniek is het best om tomaten te bewaren en wat heb je hiervoor nodig? Hoe lang kun je een zelf ingemaakte oogst bewaren? Het komt allemaal aan bod.
Heb je zelfgemaakte jam, chutney of notenporto? Breng ze gerust mee,
dan proeven en bespreken we de technieken.
Na de theorie gaan we zelf aan de slag.
Wanneer?
Afgelopen
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
| Basistarief | € 10,00 |
| UiTPAS | Kansentarief met Paspartoe Brussel € 2,00 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen:
