Velt I Lang leven de oogst
Di 4 nov

Velt I Lang leven de oogst

GC De VaartkapoenSchoolstraat 76, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Geschikt voor alle leeftijden

Info

Je leert de verschillende technieken kennen om groenten en fruit langer te bewaren, alles over steriliseren, (vries)drogen, zouten, inkuilen, pasteuriseren, inmaken met zoet of zuur of alcohol, pekelen, fermenteren, etc. Welke techniek is het best om tomaten te bewaren en wat heb je hiervoor nodig? Hoe lang kun je een zelf ingemaakte oogst bewaren? Het komt allemaal aan bod. Heb je zelfgemaakte jam, chutney of notenporto? Breng ze gerust mee, dan proeven en bespreken we de technieken. Na de theorie gaan we zelf aan de slag.

Wanneer?

tot

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 10,00
UiTPASKansentarief met Paspartoe Brussel € 2,00

UiTPAS-Punten

Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen:

Meer Cursussen of workshops