Vegetarisch koken met gedroogde, verse en wilde kruiden
Wo 29 apr 2026 - wo 6 mei 2026

Vegetarisch koken met gedroogde, verse en wilde kruiden

Heerlijkheid van HeuleZeger van Heulestraat 55, 8501 Heule (Kortrijk)
Geschikt vanaf 18 jaar
Info & reservaties
Mogelijk tot en met 28 april 2026, 22:00

Info

De kruiden nemen in onze keuken een aparte plaats in. Ze zorgen meer dan gelijk welk ander ingrediënt voor kleur, geur en aroma. Ze vragen om een specifieke omgang en inzicht om ze optimaal en op maat van het ingrediënt te leren gebruiken. Je gaat in deze lessen aan de slag met de geurende en talrijke verse, gedroogde en wilde kruiden van het moment. Je leert ze juist te gebruiken alsook weten waarom je ze gebruikt en hoe ze te combineren. De bereidingen zijn eenvoudig te integreren in zowel de klassieke als de vegetarische keuken. Daarnaast gaan we ook wat dieper in op het specifieke van kruiden, het karakter en de werking van de kruiden en de verschillende kruidenfamilies. Deze activiteit is geschikt voor alle geïnteresseerden dus zowel voor beginners als voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

Organised by De Zonnekeuken

Activity Members: Peter Vandermeersch

Wanneer?

  • tot
  • tot

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 80,00
Kortingstarief (-50%) - 40.00€ 40,00
Kansentarief (-80%) - 16.00€ 16,00
UiTPASKansentarief met UiTPAS Zuidwest € 16,00

Meer Cursussen of workshops