U bent hier:

't Grom

Tentoonstelling Milieu en natuur

Ontdek de wondere wereld van groenten en tuinbouwerfgoed op een 18de eeuwse hoevesite. 't Grom, is het eerste doemuseum in Vlaanderen rond groenten en tuinbouwerfgoed. We willen de duurzame tuinbouw en het tuinbouwerfgoed op een speelse en interactieve wijze tot bij het brede publiek brengen.
Kom genieten van het museum en zijn prachtige tuinen. Trek je stevige schoenen aan en laat je niet afschrikken door een spatje regen: laat je op sleeptouw nemen door acteur Lucas Van den Eynde- alias Boer Achiel - die je in de audiotour alles vertelt over (vergeten) groenten en hun interessante geschiedenis.

SPEURTOCHT VOOR GEZINNEN MET KINDEREN
Ben je op stap met je ouders en wil je het museum op een leuke manier verkennen? Dan is deze speurtocht met allerlei doeopdrachten een must! €2 bovenop de gewone inkomprijs.

VERJAARDAGSFEESTJE
Ben je jarig en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan kan je dat vieren met je vrienden in 't Grom. Kom met je beste vrienden koken, spelen en knutselen in ons uniek museum, we maken er samen een onvergetelijke dag van.
Wanneer: Op woensdag en zaterdag, van 10u-13u of 14u-17u
Praktisch: tussen 10 en 15 kinderen, €14 / kind

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar 't Grom
Midzelen 25A
2860 Sint-Katelijne-Waver

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Dinsdag - vrijdag van10:00tot16:00
  • Zondag van13:00tot17:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €; TOEGANG KIND (<12J): 2,50 €; TOEGANG KIND (<6J): 0,00 €; Herita-leden, studentenkaart, senioren 60+, andersvaliden & groepen (>15): 3,50 €; Lerarenkaart, leerlingenkaart, Tuinhier-leden: 2,50 €
€ 5,0
Organisatie 't Grom
Contact info@tgrom.be
+32 (0) 15 31 50 55
Trefwoorden ook voor kinderen, Samen Is Beter, samenisbeter, Bevestigd2020, test, bevestigd2021
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over 't Grom op UiTmetVlieg.be