U bent hier:

Spelen op het Zilvermeer

Sportactiviteit Outdoor en Adventure sport

Op het Zilvermeer kunnen kinderen naar hartenlust spelen in onze verschillende speeltuinen.
De peuterspeeltuin is geschikt voor de allerjongsten. Kleurige speeltoestellen stimuleren de fantasie van de kleintjes. Ouders kunnen hun kroost zelfs van op het terras van taverne "Glinstering aan het Zilvermeer" in de gaten houden. Bovendien is er een nieuwe (rolstoelvriendelijke) waterspeeltuin voor peuters, met bloemen en ringen die water spuiten.

Water en zand zijn dé ingrediënten voor een middagje genieten op het strand. In de zand- en waterspeelplaats kun je niet alleen zandkoekjes bakken. Op de zandspiralen, torens en watergeul raak je niet uitgespeeld!

In de avonturenspeeltuin vind je de jeugd terug op en rond kabelbanen, levende bruggen, klimpalen, … De vijftien meter hoge buisglijbaan is letterlijk hét hoogtepunt van het Zilvermeer. Spannend!

Spelen is gratis, je betaalt enkel de toegangsprijs tot het domein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer
Zilvermeerlaan 2
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van8:30tot17:30
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €; -6j: 0,00 €
€ 5,0
Trefwoorden Buitenspeeltuin, ook voor kinderen, OpnieuwOpen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Spelen op het Zilvermeer op UiTmetVlieg.be