U bent hier:

Sharon Eyal & Gai Behar & L-E-V

Dansvoorstelling Ballet en klassieke dans

‘Love Chapter 2’ van choreografe Sharon Eyal was in oktober 2018 meteen een voltreffer in deSingel. Nu volgt deel 3, een dansvoorstelling in de haar gekende frenetieke stijl waarbij de dynamiek van technomuziek hand in hand gaat met een uiterst precieze, explosieve dans. Voor ‘Chapter 3: The Brutal Journey of the Heart’ inspireerde Eyal zich op het boek ‘Een klein leven’ van Hanya Yanagihara. Met haar hedendaags ballet raakt ze aan de hartslag van de huidige samenleving. Ze toont groepen in contrast met het individu, seksualiteit tegenover genderneutraliteit, archaïsche types tegenover hippe clubgangers. Haar 9 dansers zijn zo energiek dat hun lichamelijke uitbundigheid direct op de toeschouwer overgedragen wordt. De sensuele sfeer van de dans wordt nog eens versterkt door de bodysuit-achtige kostuums van Maria Grazia Chiuri, hoofdontwerper bij Dior. U komt zinderend uit deze voorstelling!

“Zinderend origineel en extreem precies uitgevoerd. Elke beweging, elke pose kreeg een verrassende en vervreemdende wending."  - De Volkskrant ★★★★

The Guardian noemt Eyal ‘een van de meest onthutsende en originele choreografen van onze tijd’.
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar deSingel Internationale Kunstcampus
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 oktober 2020 tot 10 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Contact info@desingel.be
+32 3 244 19 20