U bent hier:

Recreatiepark Klein Strand

Recreatiepark Klein Strand in Jabbeke is ideaal voor leuk dagje uit. Een verfrissende duik in de grote zwemvijver, lekker kuieren op het zandstrand, avonturen beleven in één van de speeltuinen,... Het is allemaal mogelijk!
Een frisse duik in het meer met waterglijbanencomplex, dat zal iedereen kunnen smaken. Ook de allerkleinsten kunnen zich naar hartenlust uitleven in ons ondiepe kinderbadje.

Op het grote watersportmeer worden regelmatig waterskishows vertoond van topniveau. Zo is er in juli en augustus elke zondag om 17u een spectaculaire waterskishow. Wie de uitdaging liever zelf aangaat, kan waterskilessen volgen bij de waterskischool.

Heerlijk op en neer springen op een van de springkussens, ravotten in de overdekte speelkooi met ballenbad, knutselen op de speelzolder of genieten van één van de speeltuinen.
De grote speeltuin op de camping werd recent helemaal vernieuwd. De kabelbanen, klimtoren, reuze schommels, ... zijn enkele van de leuke spelen waar de kids helemaal in op gaan!

Vervelen zal zeker en vast niet op de agenda staan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Recreatiepark Klein Strand
Varsenareweg 29
8490 Jabbeke

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Basistarief: 5,00 €; Kinderen t/m 8 jaar: 0,00 €
€ 5,0
Organisatie Klein Strand
Trefwoorden Buitenspeeltuin, openluchtzwembad, waterglijbaan, ook voor kinderen, OpnieuwOpen, bevestigd2020, bevestigd2021
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Recreatiepark Klein Strand op UiTmetVlieg.be