U bent hier:

Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker

65ha groen en water met zwemzone, strand, speeltuinen, aparte speelvijver met waterglijbaan, vlotten, slingertouwen en spuitfiguren. Uitgebreide in- en outdoor sportaccommodatie.
De strand- en zwemzone werd aangelegd met gewassen Noordzeezand. Ontspannen op de ligweide, spelen op de ravotweide, wandelen of skaten, in De Nekker kan het. Je vindt er de unieke combinatie van rust, natuur en cultuur.

Sporters zijn in De Nekker zeker aan het juiste adres. Door de zeer uitgebreide sportinfrastructuur zijn zowat alle sporten mogelijk. Zowel binnen in de verschillende sportzalen als buiten op de vele sportvelden biedt De Nekker de mogelijkheid om te sporten en dit zowel met clubs, scholen, bedrijven of individuen. Naargelang je wensen worden sportdagen uitgewerkt op maat van je school, je bedrijf of je organisatie.

STRAND EN LIGWEIDE
Eens lekker in het zonnetje liggen of eens goed ontspannen, dat kan op de ligweide. Je kunt er rustig een dutje doen, een goed boek lezen of gewoon wat liggen genieten met je vrienden. Vlak aan de ligweide bevindt zich het strand met gewassen Noordzeezand.

Wil je het hele domein bezichtigen of hou je gewoon van fietsen? Dan kun je een fiets huren en langs de speciaal daarvoor aangelegde fietspaden een tochtje rond het domein maken. Hier onderaan vind je een reservatieformulier voor fietsen. Er zijn ook 4 tandems (enkel na reservatie) en enkele kinderfietsen te huur, vraag ernaar als je fietsen wil reserveren!

Info

Links
Waar Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van0:00tot0:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Trefwoorden Buitenspeeltuin, openluchtzwembad, wijk__nekkerspoel, OpnieuwOpen, bevestigd2020, bevestigd2021
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker op UiTmetVlieg.be