U bent hier:

Paardenarrangementen

Natuurgebied of park Landbouw en platteland

Kastelentocht in Klein-Brabant. Na een voorstelling van Stoeterij Diepensteyn nemen wij u mee op ontdekkingstocht in de mooie omgeving van Klein-Brabant langsheen de kastelen Diepensteyn, Drytoren, Hof te Melis en Groenhof. Van onthaasting gesproken!
In het kleine Brabantse dorp Steenhuffel naast de site van PALM Breweries ligt het kasteel Diepensteyn met zijn stoeterij.
Stoeterij Diepensteyn heeft als doel het voskleurige Belgisch trekpaard te fokken en op te leiden tot de ideale recreatieve en sportieve menpartner.
Stoeterij Diepensteyn biedt U tal van paardenarrangementen. U kan er terecht voor: het africhten of fokken van paarden, meninstructies, mendopen, promotieritten, natuurritten met picknick, trekpaardenshows of aanwezigheid op evenementen.
Dit alles kan in combinatie met:
een bezoek aan PALM Breweries
uw brunch op Kasteel Diepensteyn
uw evenement of feest op Kasteel Diepensteyn
Een ideale uitstap met de familie, het personeel of de vereniging.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Stoeterij Diepensteyn
Diepensteyn 1
1840 Steenhuffel (Londerzeel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van0:00tot0:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie Stoeterij Diepensteyn
Trefwoorden toerisme, Bevestigd2020