U bent hier:

Opening vernieuwde bibliotheek

Op zaterdag 1 september is het zo ver! De vernieuwde bib opent haar deuren... We plannen een openingsdag vol activiteiten. Van 9.30 tot 17.00 u is de bibliotheek open en valt er van alles te beleven voor jong en oud.
Laat je verwelkomen door Mout Uyttersprot en ga meteen op de cover van je favoriete boek. Wil je een avontuurlijke make-over van je kapsel? Onze kakelende kappers maken van je haar een echt kunstwerk terwijl ze jou en omstanders verwennen met heerlijke poëzie.
Of drink je liever rustig een kop koffie met een koekje achter een krant of tijdschrift?
Voor peuters, kleuters en hun ouders is er een workshop muzikale Kamishibai en uiteraard wordt er ook voorgelezen.
Oudere kinderen en volwassenen trakteren we op een hilarische voorstelling met sokpoppen. Is er even geen voorstelling? Dan kunnen tieners naar hartenlust komen gamen in de jeugdbib.
Kom vooral even binnen kijken in onze vernieuwde bibliotheek met een nieuwe, eigentijdse look en fris interieur. N.a.v. de opening is er ook een expo met werken van Beernems auteur Kristien Dieltiens en haar zoon, illustrator Seppe Vandenberghe. Op verschillende tijdstippen trakteert Bib Lieb je op een staaltje dans tussen de nieuwe rekken van de volwassenenbib.
Meer info: bibliotheek@beernem.be, 050 78 11 28, http://beernem.bibliotheek.be of op onze Facebookpagina

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Beernem
C. Marichalstraat 1
8730 Beernem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 1 september 2018
Organisatie Bibliotheek Beernem
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Opening vernieuwde bibliotheek op UiTmetVlieg.be