U bent hier:

Muzikale poëzieavond met Farse

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Op donderdag 25 januari 2018 organiseert Bibliotheek Canticleer een muzikale poëzieavond met talent van eigen bodem : ‘Busker' Bram Verstappen - alias Farse brengt zijn muziek in een mix van warme gezelligheid en keiharde waarheden.
Farse zag het levenslicht op 13 oktober 1992. Op 12-jarige leeftijd nam hij voor het eerst een gitaar vast, waarmee hij prompt een eerste nummer fabriceerde. Naarmate de jaren vorderden leerde hij zichzelf ook enkele andere instrumenten aan (zoals piano, drum, cajon, basgitaar, mondharmonica...) en werkte hij steeds verder aan zijn nummers. Hij begon ook proza, poëzie en romans te schrijven en mede daardoor werden de teksten steeds persoonlijker en op hetzelfde moment ook universeler. Met zijn liedjes probeert hij te troosten, gelukkig te maken, gedachten te verzetten, maar vooral een antwoord
te bieden op de vragen van elke dag.
Door op te treden op zowel kleine als grote podia, probeert Farse een steeds breder publiek te bereiken.
In 2017 mocht Farse spelen op de buskerstage van Vama Veche. Bovendien werd hij datzelfde jaar door publiek en jury uit 150 inzendingen verkozen tot beste straatmuzikant, als winnaar van het StraatMuziekFestival van Roeselare.
Het Nederlandstalige werk van Farse werd ooit beschreven als 'gezongen poëzie' en past daarom perfect op een literaire avond als deze.
De voorstelling is gratis. We vragen wel om tot 3 dagen op voorhand in te schrijven. Info: 059 34 10 80 of bibliotheek@dehaan.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Canticleer
Grotestraat 10
8420 De Haan
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 25 januari 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact bibliotheek@dehaan.be
059/34.10.80.
Links
Trefwoorden jeugddehaan