U bent hier:

Lewis Capaldi

Concert Pop en rock

19:00 // Doors
20:00 // Donna Missal
21:00 // Lewis Capaldi

Een innemende en oprechte persoonlijkheid, een krachtig stemgeluid, bakken talent als songwriter, betoverende ballades en een flinke snuif humor. Dat is de onwaarstaanbare cocktail waarvan enkel Lewis Capaldi het recept kent. De jonge Schot timmert hard aan de weg sinds 2017 en de release van zijn debuutsingle “Bruise”. Na twee grootse optredens in de Botanique vorig jaar, zet Lewis zijn zegetocht verder en verwelkomt hij zijn Belgische fans opnieuw, op 24 oktober op het podium van La Madeleine in Brussel.

Op 21-jarige leeftijd is Lewis Capaldi de rijzende ster van de internationale popscene. Hij werkt zich in de kijker bij BBC en VEVO, die hem uitroepen tot één van de ‘Artists To Watch 2018’. En terecht, want de jongeman zit de allergrootsten nu al op de hielen. Zijn tweede langspeler kwam uit in november 2018 en maakte van hem één van de lievelingetjes in playlists over de hele wereld. Hij schopt het tot voorprogramma van onder meer Sam Smith en Bastille en speelt de pannen van het dak in de grootste concertzalen en op de meest prestigieuze festivals. Zijn singles “Bruises”, “Lost On You”, “Fade”, “Rush” (feat. Jessie Reyez), “Tough”, “Grace” en zijn jongste hit “Someone you Loved” zijn dagelijks goed voor luister- en streamingrecords. En met zijn tweede plaat ‘Breach’ gaat Lewis pas écht potten breken…
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Magdalenazaal
Duquesnoystraat 14
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 24 oktober 2019
Reservaties
  • Bel naar 070-660.601
Organisatie Brussels Expo
Links
Trefwoorden vivavlaanderen
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.