Leven in de stokerij van het Jenevermuseum
Info
Het Jenevermuseum maakt zijn eigen jenevers en likeuren volgens aloud recept in een authentieke laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse stookinstallatie. Benieuwd naar het productieproces van onze huisgemaakte jenevers en likeuren? Kom het zelf meebeleven met onze meesterstoker! Volg hem terwijl hij één van de stappen van ons productieproces doorloopt. Let wel, dit is geen gidsbeurt. Ingebrepen in toegangsprijs.
- Opzetten van het beslag: 25/09, 7/10, 28/10, 04/11, 18/11, 02/12, 09/12
- Ruwstook: 30/09, 10/10, 31/10, 07/11, 21/11, 05/12, 12/12
- Douane & Accijnzen: 17/10, 11/11, 16/12
- Fijnstook: 19/10, 12/11, 17/12
Wil je op voorhand al meer weten? Ontdek het productieproces in het Jenevermuseum van beslagzetting tot botteling in onze video tutorials.
De aangekondigde data en uren zijn steeds onder voorbehoud. Wil je echt zeker zijn dat er gewerkt wordt in onze stokerij, bel dan op de ochtend van de dag dat je je bezoek plant, even naar het museum via 011 23 98 60.
© Copyright afgehandeld door YouTube
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 7,00 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Regio Hasselt € 1,40 |
Museumpas | Geen meerprijs gekend. Vraag info bij museum. |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: