U bent hier:

Lenteconcert

Concert Klassieke muziek

Met haar Zuid-Amerikaanse warmte, temperament en mooie sopraanstem brengt Anna Pardo Canedo (sopraan) ons in vervoering, samen met Lukas Huisman (pianist) en Eline Duerinck (celliste). Zij vormen 'the Warped Time Ensemble', een naam die verwijst naar de “verwrongen” tijd waarin wij leven. Anna was in 2014 halve finaliste in de Koningin Elisabethwedstrijd.
20:00u
Yanna Penson (pianiste)

Dankzij vele prijzen op pianowedstrijden krijgt Yanna de kans om regelmatig op te treden in binnen- en buitenland. Zij wordt door verschillende vooraanstaande concertorganisaties gevraagd om als soliste op te treden (Festival van Vlaanderen, Festival de Wallonie, Klara in 't Paleis, Festival delle Crete Senesi,…)

20.30u
Anna Pardo Canedo (sopraan)


Met haar Zuid-Amerikaanse warmte, temperament en mooie sopraanstem brengt Anna ons in vervoering, samen met Lukas Huisman (pianist) en Eline Duerinck (celliste). Zij vormen 'the Warped Time Ensemble', een naam die verwijst naar de “verwrongen” tijd waarin wij leven. Anna was in 2014 halve finaliste in de Koningin Elisabethwedstrijd.

Toegangskaart: 20 euro, overschrijven op rekening: BE53 8910 5415 9453 van ‘Koepel Latem – Deurle’ met vermelding: 22 april 2016. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen. De opbrengst is bestemd voor het goede doel. Graag aanwezig ten laatste om 19u50. Na afloop wordt een receptie aangeboden.
Reservatie: koepel_reservaties@telenet.be – 09 282 74 87.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Aldegondiskerk
Dorpsstraat 46
9831 Deurle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 22 april 2016
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basisprijs: € 20.00; in voorverkoop: € 20; aan de kassa: € 22
€ 20,0
Reservaties
Organisatie Koepel Sint-Martens-Latem:
Trefwoorden Anna Pardo Canedo