Info
In deze workshop ‘Sam Serveert leert hoe je makkelijk fermenteert’ legt Sam de basisprocessen uit van de eeuwenoude methode die fermentatie is, en hoe je deze techniek kunt inzetten om voedselverspilling tegen te gaan. Zoals in elke workshop van Sam werk je ook nu met lokale, biologische en waarschijnlijk geredde seizoensgebonden ingrediënten. Hiermee maak je dit keer onder andere je eigen plantaardige kimchi en/of gefermenteerde pesto.
Bonus: je brengt niet alleen meer smaak in jouw keuken, gefermenteerd voedsel zorgt er ook voor dat je op een natuurlijke manier probiotica binnenkrijgt. Zo hoef je geen extra euro’s te spenderen aan supplementen met dezelfde werking. Want: onze darmen zijn ons tweede brein. Als je die gelukkig houdt, kun je niet anders dan ook zelf genieten van een flinke portie geluksgevoel.
Kom jij ook mee genieten?
Activity Members: Sam Janssens
Activity Members: Sam Janssens
Wanneer?
(Volzet of uitverkocht)
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 32,00 |
Solidariteitsprijs - 38.40 | € 38,40 |
UiTPAS kansentarief - 6.40 | € 6,40 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge € 6,40 |