Kookworkshop: Umami night
Do 16 okt
Afgelopen

Kookworkshop: Umami night SOLD OUT

Net te laat! Deze activiteit is helaas al afgelopen. We helpen je graag zoeken naar iets anders:

Info

Julien is een gepassioneerde hobbykok en thuisbrouwer met een bijzondere liefde voor fermentatie, smaak en traditie. Enkele jaren geleden reisde hij door Japan, van noord tot zuid, waar hij zich onderdompelde in de wereld van ramen, dashi en gyoza. Die ervaringen vertaalt hij nu naar een toegankelijke en interactieve workshop waarin hij deelnemers meeneemt op culinaire ontdekkingstocht. In deze workshop maken we: * De basisbouillon Dashi (de essentie van de Japanse keuken) * Twee soorten ramen: Miso Ramen en Shoyu Ramen * We leren samen gyoza vouwen Op het einde van de workshop eten we onze heerlijke creaties samen op!

Wanneer?

tot
Afgelopen

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 15,00
UiTPASKansentarief met Paspartoe Brussel € 2,00

Toegankelijkheid

Taalicoon

Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.

Meer Cursussen of workshops