Kookworkshop: Umami night SOLD OUT
Net te laat! Deze activiteit is helaas al afgelopen. We helpen je graag zoeken naar iets anders:
Info
Julien is een gepassioneerde hobbykok en thuisbrouwer met een bijzondere liefde voor fermentatie, smaak en traditie. Enkele jaren geleden reisde hij door Japan, van noord tot zuid, waar hij zich onderdompelde in de wereld van ramen, dashi en gyoza. Die ervaringen vertaalt hij nu naar een toegankelijke en interactieve workshop waarin hij deelnemers meeneemt op culinaire ontdekkingstocht.
In deze workshop maken we:
* De basisbouillon Dashi (de essentie van de Japanse keuken)
* Twee soorten ramen: Miso Ramen en Shoyu Ramen
* We leren samen gyoza vouwen
Op het einde van de workshop eten we onze heerlijke creaties samen op!
Wanneer?
Afgelopen
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 15,00 |
UiTPAS | Kansentarief met Paspartoe Brussel € 2,00 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: