Koken met restjes
Net te laat! Deze activiteit is helaas al afgelopen. We helpen je graag zoeken naar iets anders:
Info
Heb je regelmatig restjes in je koelkast liggen? Tijdens deze verrassende workshop leer je hoe je die eenvoudig kunt omtoveren tot nieuwe, smaakvolle gerechten. Je ontdekt hoe je verschillende ingrediënten optimaal benut, zelfs met bepaalde dingen die je normaal niet gebruikt, zoals aardappelschillen, wortelloof of de stronk van broccoli.
Met praktische tips en creatieve recepten haal je meer uit wat je al in huis hebt!
Voorzie een eigen schort, snijmesje, snijplank en keukenhanddoek. Heb je zelf nog restjes liggen thuis? Breng ze mee om in de workshop mee aan de slag te gaan!
In samenwerking met AVANSA Halle-Vilvoorde en met de afvalintercommunale Intradura in het kader van hun campagne tegen voedselverlies Eten verspillen? Dat is niet wat we willen!?
Opgelet: wees er op tijd bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen (max. aantal deelnemers: 15). Inschrijven is verplicht.
Organisatie: GC de Zandloper i.s.m. Avansa Halle-Vilvoorde
Wanneer?
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 28,00 |