Info
De traditionele Japanse keuken is van hoge kwaliteit, eenvoudig, gezond, puur en verfijnd.
We werken met vijf smaken, nl. zoet, zuur, bitter, zout en umami en zoeken in elk gerecht naar een goed evenwicht. We maken kennis met typische Japanse ingrediënten en kokerellen met verse vis en vlees, groenten, zeewier, sojaproducten, bonen en rijst. Verschillende gerechten komen aan bod en we passen hierbij diverse kooktechnieken toe. Denk maar aan heerlijk geurende soepen, krokante tempura van vis en groentjes, verrukkelijke noedelgerechten …
Na deze workshop hebben volgende begrippen geen geheimen meer voor jou: tempura, gyoza, tataki, daikon, miso, ramen, soba, edamame, yakitori …
Meebrengen: schort, vaatdoek + afwassponsje, 3 keukenhanddoeken, snijplank, mes, dunschiller en bewaardoosjes.
Kostprijs € 50 (incl.kosten)
Inschrijven enkel via kisp.be, 09 216 84 84 of het secretariaat (Verleydonkstraat 7, Hijfte)
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
| Basistarief | € 50,00 |
