U bent hier:

Guillaume Bottazzi - Free creations 2016

Tentoonstelling Schilderkunst

De galerij verheugt zich erop om het publiek uit te nodigen om heel mooie kunstwerken te bewonderen. De tentoonstelling presenteert recente creaties van de kunstenaar.Het publiek wordt gevraagd om deze werken zonder vooroordelen aan te voelen, naar eigen ritme, eigen bezinning, eigen cognitieve ervaring, maar ook naargelang onze persoonlijke behoeften, gevoelens en streven.
« Guillaume Bottazzi - Free creations 2016 » «Guillaume Bottazzi - Vrije Creaties 2016» is een persoonlijke persoonlijke tentoonstelling van de grafische kunstenaar Guillaume Bottazzi georganiseerd door de Artiscope galerij te Brussel.
De galerij verheugt zich erop om het publiek uit te nodigen om heel mooie kunstwerken te bewonderen. De tentoonstelling presenteert recente creaties van de kunstenaar.
Het publiek wordt gevraagd om deze werken zonder vooroordelen aan te voelen, naar eigen ritme, eigen bezinning, eigen cognitieve ervaring, maar ook naargelang onze persoonlijke behoeften, gevoelens en streven.
Het licht verdwijnt ogenschijnlijk in het supportmateriaal, veronderstelt externe elementen buiten het kader, het onzichtbare is aanwezig, de toeschouwer vindt uit wat zichtbaar of niet zichtbaar is.
De tentoonstelling bevat schilderijen van 290cm x 190cm, tot de kleinste van 50cmx70cm. Ze zijn vervaardigd in fijn gips op canvas of met olie op ruw vlasdoek. Ze verrassen de toeschouwer door hun originaliteit en verfijnde makelij.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Artiscope Gallery
Sint-Michielslaan 35
1040 Etterbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 oktober 2016 tot 29 oktober 2016
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Organisatie artiscope
Contact artiscope@artiscope.be
02 735 52 12
Links
Trefwoorden Toerisme
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier