U bent hier:

Gratis gezinsprogramma Mijn Verhaal

+1 punt 6 jaar

Tentoonstelling Erfgoed

Mijn Verhaal is een gezinsspel waarbij ouders en kinderen het mijnmuseum al spelenderwijs doorlopen. Via een opdrachtenboekje ontdek je meer over het leven in en rond de mijn, door de ogen van een kind. Wanneer de opdrachten juist uitgevoerd worden, wacht de kids een leuke verrassing!
Maar wat is het beste nieuws? Voor dit gezinsspel betaal je niets extra, het is inbegrepen in de museumtoegang die slechts 6€ bedraagt voor volwassenen, 4€ voor kinderen van 6 tot 18 jaar en gratis is voor kinderen jonger dan 6 jaar. Als aanvulling op je museumbezoek kan je ook nog de ondergrondsimulatie bijboeken aan slechts 2€ per persoon om je Mijnmuseumervaring helemaal te vervolledigen.

Info

Links
Waar Mijnmuseum
Koolmijnlaan 201
3582 Koersel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van10:00tot17:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Mijnmuseum
Trefwoorden Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Gratis gezinsprogramma Mijn Verhaal op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS